علت جوش صورت و بهترین درمان جوش
علت جوش صورت و بهترین درمان جوش,درمان جوش صورت,علت جوش صورت,سایت سیمرغ, سایت رزبلاگ,سایت کلوب,سایت مردمان,سایت زیبا شو,سایت تبیان,سایت بلا گفا ...
بهترین میکاپ عروس ایرانی
بیتوته,بهترین راه درمان جوش صورت - دکتر نگار کریمی متخصص پوست مو و ...,علت جوش صورت و بهترین درمان جوش - اموزش براشینگ و سشوار مو,سایت تخصصی ...
آموزش کوتاهی مو انواع چتری
سایت مد 20 با ارائه جدیدترین مدل های مو و لباس زنانه و مردانه،عروس،اموزش ارایش و مدل های مانتو تابستانی زیبا سنتی خارجی علت جوش صورت و بهترین درمان جوش.
لیست انواع مدلهای موی سر
فرمول ترکیب رنگ مودارچینی،عکس رنگ مو دارچینی. مطالب تصادفی. علت جوش صورت و بهترین درمان جوش. درمان فوری جوش با قطره استریل چشمی. عکس چهار مدل مو متوسط ...
رنگ موی بلوند و روشن
علت جوش صورت و بهترین درمان جوش. تاثیر خواب خوب بر زیبایی. پنج مدل بستن شال گردن شل،حلقه ای،ساده،پیچ،کلاسیک. عکس روسری سه گوش ساتن کوتاه در سال 93 ...
دستگاه تخلیه جوش ودون های زیر پوستی صورت
علت جوش صورت و بهترین درمان جوش. عکس چیدمان اتاق پذیرایی و نشیمن عروس. اموزش تصویری فر مو با نی پلاستیکی. عکس شلوار جین زنانه و دخترانه جدید 2014.
دانلود کاتالوگ رنگ موی
پوشاندن جای جوش زخم با ارایش کرم پودر کانسیلر مخصوص. روش های غیر دارویی برای درمان جوش صورت. علت جوش صورت و بهترین درمان جوش. مواد گیاهی از بین برنده جای ...
علت جوش صورت و بهترین درمان جوش
علت و بهبود جوش هاي پوستي
جوش زدن(آکنه) يا به دليل افزايش توليد چربي توسط غدد چربي پوست است يا به علت كاهش تخليه ي غدد چربي و در نتيجه تجمع چربي و فوليكولهاست و از نظر علمي هيچ ارتباطي با تغذيه ي افراد ندارد. در بررسيهاي به عمل آمده بر روي دو هزار بيمار مبتلا به آكنه اثبات شده كه جوش زدن ارتباطي با تغذيه و مصرف شيريني و شكلات ندارد.
ولي باز هم در برخي موارد به علت اصرار زياد بيماران، رژيم غذايي خاصي براي آنها تجويز مي شود.
فرار جوشهاشايعترين بلاي پوستي كه هر كس با آن آشناست، جوش يا آكنه است. آكنه معمولاً در دختران نسبت به پسران در سنين پايينتري بروز مي كند، ولي علائم ظاهري آن در پسران شديدتر است.
آكنه اغلب مربوط به دوران بلوغ است، ولي گاهي برخي افراد در سراسر زندگي با آن درگيرند. جوشها اغلب در صورت ديده مي شوند.
اول بايد انواع آكنه را بشناسيم تا بدانيم هر كدام از جوشهايمان از چه نوعي است:
- كومدون (جوش ريزي كه به صورت سرسياه يا سر سفيد ديده مي شود)
- پاپول (جوشهاي برجسته و قرمز رنگ)
- پاسچول (جوشهاي چركي)
- ناجول و كيست (جوشهاي بزرگ داراي عمق و پر از ماده)
علت به وجود آمدن جوش، بسته شدن دهانه ي غدد چربي است كه اين امر مي تواند ارثي باشد يا به هم خوردن تعادل هورموني بدن علت آن باشد و يا مثلاً در اثر تغذيه ي غلط روند كراتيني شدن پوست دچار اختلال شده باشد. به هر حال به هر طريقي كه اين منافذ بسته شده باشند، نتيجه ي آن بروز آكنه است.
مقابله با جوش ها:*يكي از بهترين راههاي مقابله با جوش، شستوشوي مكرر پوست با صابونهاي ضد جوش است كه اغلب اسيدياند.
*از دستكاري جوشها بپرهيزيد، چرا كه باعث مي شود جاي جوشها گود يا لك شود.
*براي پوشاندن جوشها به هيچ وجه از وسايل آرايشي روغني استفاده نكنيد، چرا كه باعث بدتر شدن ضايعات مي شود.
*پس از شست و شوي صورت با صابونهاي ضد جوش، حوله را بر روي پوست صورت نكشيد.
*براي ضدعفوني كردن جوشها، مي توانيد از محلولهاي ضدميكروب مثل آنتيبيوتيكهاي محلول در الكل استفاده كنيد.
*اگر صورت شما در محل ريش، جوش زده، بهتر است از زدن ريش خود اجتناب كنيد، چرا كه موجب تشديد آكنه مي شود.
*تماس كوتاه مدت، با نور خورشيد براي درمان جوش تا حدي مؤثر است.
*از ماندن در محيطهاي كثيف پر از بخار و چرب دوري كنيد.
ماساژ پوستماساژ پوست، يكي از راههاي خوب تخليه ي چربي پوست است. همچنين ماساژ، جريان خون پوست را هم بهبود مي بخشد. پس فكر نكنيد اين مخصوص آدمهاي بيكار است، تنبلي را كنار بگذاريد و انگشتانتان را بكار بيندازيد.
- فعلاً هيچ قلق يا آموزش خاصي ندارد. همه را به حستان و سر انگشتانتان بسپاريد. براي مدتي اينطور ادامه دهيد. اگر مبتدي هستيد سراغ دكتر يا كتابهاي آموزشي برويد و دستورهاي جديتر را بگيريد.
- بعد از ماساژ پوستتان آن را با آب گرم بشوييد تا چربي آن گرفته شود و بعد بلافاصله كمي آب سرد به پوست خود بزنيد تا منافذ پوست، بسته شوند و پس از آن با پنبهاي آغشته به گلاب يا آب ليمو پوستتان را پاك كنيد.
- اگر پوستتان خيلي چرب است هفتهاي يك بار پوستتان را با سركه سيب ماساژ دهيد. براي اين كار سركه سيب را با نسبت مساوي با آب مخلوط كنيد و روي پوستتان بماليد و ماساژ دهيد و پس از چند دقيقه بشوييد.
- به سلامتي موهايتان اهميت دهيد، چرا كه ريختن موي كثيف در صورت باعث پخش باكتري و چربي در سطح پوست مي شود. پوست ماساژ داده شده اين فرصت را بيشتر دارد.
- تعريق مي تواند باعث تشديد آكنه شود، پس اگر عرق كرديد در اسرع وقت پوستتان را بشوييد و پاك كنيد.
- قبل از استفاده از ماركهاي جديد لوازم آرايش ، مخصوصاً بعد از ماساژ حتماً آن را روي بازوي خود تست كنيد تا مطمئن شويد كه به آن حساسيت نداريد.
- حوله ي صورتتان را زود به زود بشوييد، چرا كه باكتريها مي توانند به سرعت در حولههاي مرطوب و كثيف رشد كنند.
شست و شوي پوست:پوست طبيعي: روزي دو بار با شويندههاي ملايم پوست صورت خود را شستوشو دهيد و از كرم مرطوبكننده استفاده كنيد.
پوست چرب: شما نيز لازم است روزي دو بار پوست صورت خود را بشوييد. بهتر است از شويندههاي ملايم، غيرچرب و الكلدار استفاده كنيد. از لوازم آرايشي غيرچرب استفاده كنيد. حتي پوست چرب هم نياز به استفاده ي روزانه ي كرم مرطوبكننده دارد. بهتر است براي شستوشوي صورتتان از آب سرد استفاده كنيد، چون باعث بسته شدن منافذ پوست مي شود.
پوست خشك : از شويندههاي ملايم غير صابوني استفاده كنيد، چون صابون چربي پوست شما را كمتر مي كند. حتماً هر روز از مرطوبكننده استفاده كنيد.
ياسمن شريعتي- منيره سيفاللهي *مطالب مرتبط:چه نوع پوستي داريد؟
جوش صورت و بدن
آکنه و تغذيه
روش هاي نوين براي درمان جوش صورت (1) و (2)
جوش هاي صورت را چگونه درمان كنيم؟
راه درمان جوش و چين و چروك پوست چيست؟
آکنه و راه هاي درمان آن
راه درمان جوش هاي صورت چيست ؟
بهترين رژيم غذايي براي پوست شما
پوستي زيبا با مصرف آنتي اكسيدان
حفظ سلامتي پوست با تغذيه مناسب
از پوست خود چگونه محافظت کنيم؟
پوست خود را نجات دهيد
سوناي صورت
هفت نکته برای حداکثر اثر درمان ضد آکنه(جوش صورت)

1- جوش های خود را فشار ندهید. این کار باعث تشدید آکنه و گسترش التهاب می گردد. اگر لازم باشد که جوش های سر سفید و سر سیاه فشرده شوند، باید این کار توسط پزشک متخصص پوست انجام شود.
2- صورت خود را روزی دو بار با آب ولرم و پاک کننده ملایم به آرامی بشویید. جوش صورت به دلیل بهداشت کم و نامناسب نیست.در واقع شستشوی شدید باعث تحریک پوست و تشدید آکنه می شود.
3- هنگام خرید مواد آرایشی پوست و مو دقت کنید که جوش زا نباشد و لفظ "NON COMEDOGENIC" روی آن حک شده باشد.
"COMEDO" به معنای جوش سر سیاه در صورت می باشد و لفظ "NON COMEDOGENIC" یعنی اینکه کرم ضد آفتاب یا ماده آرایشی کاربردی، باعث انسداد سوراخ های پوست و در نتیجه تشدید آکنه نمی شود.
4- موی چرب یا لوازم ورزشی در تماس با پوست می تواند باعث تحریک پوست و تشدید آکنه شود.
پس اگر موی شما چرب است هر روز آن را بشویید و از تماس آن با پوست صورت جلوگیری کنید. دقت کنید موادی که به موهای خود می مالید، چرب نباشند.
پوشیدن لباس نخی زیر لباس های ورزشی از تماس با پوست و تحریک آن جلوگیری می کند.
5- اجازه دهید اثرات داروها با گذر زمان ظاهر شود. از پزشک خود راجع به شروع اثر داروها و زمان حداکثر اثر دارو بپرسید. به طور معمول 8-6 هفته طول می کشد تا اثر داروها شروع شود. پس تا این زمان داروها را منظم مصرف کنید.
6- داروها را دقیقا طبق نظر پزشکتان مصرف کنید. مصرف بیش از حد داروها نه تنها باعث بهبود سریع تر نمی شود، بلکه گاهی آکنه را بدتر می کند.
7- از آفتاب دوری کنید. بر خلاف نظر عامه ی مردم، آفتاب گرفتن (TANNING) و تابش معمول آفتاب آکنه را بدتر می کند. به علاوه بعضی از داروهای آکنه، پوست را به تابش آفتاب و اشعه ماورای بنفش حساس می کند و می تواند موجب آفتاب سوختگی شود. پس مهم است که از وسایل محافظت از آفتاب (کلاه، ضد آفتاب و ...) استفاده کنید. دقت کنید ضد آفتاب شما حتما باید فاقد چربی باشد.
دکتر علیرضا واعظ شوشتری- متخصص پوست و مو و زیبایی
* مطالب مرتبط در این سایت :
توصیه هایی برای افراد مبتلا به جوش
جوش صورت و بدن
آکنه و تغذیه
روش های نوین برای درمان جوش صورت (1)
روش های نوین برای درمان جوش صورت (2)
جوش های صورت را چگونه درمان كنیم؟
راه درمان جوش و چین و چروك پوست چیست؟
آکنه و راه های درمان آن
راه درمان جوش های صورت چیست ؟
بهترین رژیم غذایی برای پوست شما
پوستی زیبا با مصرف آنتی اكسیدان
حفظ سلامتی پوست با تغذیه مناسب
توصیه هایی برای افراد مبتلا به جوش

بیمار) دختر 27سالهای هستم از 16 سالگی دچار جوشهای چرکی در صورت، پشت کتفها و کمر هستم. تاکنون بارها به پزشک مراجعه کردهام و دارو گرفتهام، ولی بعد از مدتی کوتاه از درمان، مجدداً جوشهایم عود میکند. گفته بودند تا 22- 21 سالگی بهتر میشوم، ولی متاسفانه هنوز که هنوزه، جوشهای بزرگ و دردناک و پر از چرکی میزنم که شدیداً مرا آزار میدهد. لطفاً مرا راهنمایی کنید؟ تا چه زمانی جوشهای من ادامه دارد و بهترین درمان با توجه به درمانهای زیادی که انجام دادهام، کدام است؟
پرسش و پاسخ از پزشک متخصص:
*آیا ایجاد جوش به نوع مواد غذایی مصرف بستگی دارد؟
بر خلاف تصور عموم مردم که فکر میکنند مصرف تنقلات و شکلات و غذاهای شیرین باعث ایجاد جوش میشود باید ذکر کنم که تاکنون این فرضیه از نظر علمی ثابت نشده است. ولی جاهایی مانند آشپزخانه و جاهای گرم و محیطهای مشابه میتوانند عامل ایجاد جوش باشند و تغذیه به تنهایی نمیتواند عامل ایجاد جوش باشد.
*آیا احتمال عود پس از هر بار بهبودی و از بین رفتن جوشها وجود دارد؟
هر چه دوره درمان کاملتر و طولانیتر باشد و قطع نشود، نتیجه بهبودی مطلوبتر میباشد. ولی اگر درمان کوتاه مدت باشد و یا مصرف داروهای تجویز شده به طور کامل انجام نگیرد، امکان عود مجدد بیماری وجود دارد.
*آکنه به چند شکل دیده میشود؟
تقسیمبندی آکنه معمولاً یک تقسیم بندی ساده میباشد که بر اساس شدت بالینی انجام میگیرد. به عبارتی بر اساس شدت جوش آن را به سه دسته خفیف، متوسط و شدید تقسیم بندی میکنند. این تقسیم بندی براساس شدت ضایعات التهابی میباشد. تقسیم بندی دیگری نیز برای آکنه وجود دارد که براساس علایم سیستمیک و عمومی است. به یاد داشته باشید اگر این علایم همراه با تب و لرز و دردهای مفصلی باشد، باعث ایجاد جوشگاههای بد شکل میشود و درمان در آن موارد نیاز به بررسی بیشتری دارد.
هر چه دوره درمان کاملتر و طولانیتر باشد و قطع نشود، نتیجه بهبودی مطلوبتر میباشد.
*آیا احتمال حساسیت به داروهای مصرفی هست و در این چه کار باید انجام داد؟
بله، احتمال حساسیت به داروهای مصرفی در مواردی وجود دارد. البته ممکن است دارو واکنش تحریک داشته باشد. در این صورت نباید خود سرانه دارو را قطع کرد و لازم است به پزشک مراجعه شود. در این شرایط ممکن است پزشک مقدار مصرف دارو را تغییر دهد یا داروی مناسب دیگری را جایگزین آن نماید.
*درمان در موارد مقاوم چیست؟
با مصرف گروهی از داروها ممکن است فرد دچار خشکی لب، سردرد، خشکی عمومی پوست، درد مفصلی شود که در صورت مشاهده چنین علایمی مراجعه هر چه سریعتر به پزشک متخصص ضروری است. دارویی به نام " آکوتان" که به نوعی از مشتقات گروه ویتامین A (رتینوئیدها) است، از داروهای اختصاصی و مؤثر در درمان آکنه میباشد که معمولاً در موارد مقاوم استفاده میشود. توجه به این نکته حایز اهمیت است که این دارو نباید در دوره بارداری مصرف شود و حتی بعد از قطع این دارو نبایستی فردی که از این دارو استفاده میکند تا حدود سه ماه باردار شود.
دارویی به نام " آکوتان" که به نوعی از مشتقات گروه ویتامین A (رتینوئیدها) است، از داروهای اختصاصی و مؤثر در درمان آکنه میباشد.
*توصیه شما به افراد مبتلا به آکنه کدام است؟
چون ضایعات آکنه (خصوصاً در نواحی صورت) ممکن است بد شکل باشند و بعد از درمان نیز جوشگاههای بدشکلی در صورت بیمار به جا بگذارند، باید بیماران تحت نظر پزشک باشند و حتماً دارو را کامل مصرف کنند و خودسرانه قطع نکنند و متوجه باشند که درمان این بیماران طولانی مدت است. از کرمهای چرب کمتر استفاده کنند. از صابونهای غیربهداشتی و غیراستاندارد استفاده نکنند و در صورت ایجاد علایمی مانند پرمویی، رشد موهای زاید و اختلال در دوره قاعدگی آزمایشات لازم را انجام دهند. این افراد باید به پذیرش طولانی مدت درمان معتقد باشند.
*توصیه شما به این دختر 27 ساله کدام است؟
این دختر 27 ساله که دارای جوشهای بزرگ و دردناک و پر از چرک است باید توجه کند که نکته مهم در درمان جوشهای صورت، کتف و کمروی که به جوش غرور نیز معروف است، ادامه روند درمانی میباشد، به علت اینکه در درمانهای کوتاه مدت، بهبودی مناسب و خوبی حاصل نمیشود. اگر هم بهبودی ظاهری ایجاد گردد، با قطع درمان، سریعاً بیماری برگشت میکند. ایشان باید به طور مرتب تحت نظر پزشک باشند و دوره درمان را به صورت کامل طی کنند. حوصله به خرج دهند و تا زمانی که پزشک تشخیص می دهد درمان همچنان ادامه داشته باشد. این خانم احتمالاً درمان را به صورت کوتاه مدت انجام داده است، البته ضایعات در تنه و اندامها معمولاً دیرتر از ضایعات صورت بهبود مییابند و ایشان اطمینان داشته باشند با مصرف مداوم دارو و تحت نظر پزشک می توانند بهبود یابند.
دکتر رضا محمدرباطی- متخصص بیماریهای پوست و مو
* مطالب مرتبط در این سایت :
- جوش صورت و بدن
- آکنه و تغذیه
- روش های نوین برای درمان جوش صورت (1)
- روش های نوین برای درمان جوش صورت (2)
- جوش های صورت را چگونه درمان كنیم؟
- راه درمان جوش و چین و چروك پوست چیست؟
- آکنه و راه های درمان آن
- راه درمان جوش های صورت چیست ؟
- بهترین رژیم غذایی برای پوست شما
- پوستی زیبا با مصرف آنتی اكسیدان
- حفظ سلامتی پوست با تغذیه مناسب
منبع : http://www.mod20.ir/